Gratis E Book Iedereen kan tekenen

Creatief bezig zijn heeft veel voordelen en ik wil je daar graag in meenemen. Ik wil je laten zien dat je door tekenen in een andere dimensie terecht kunt komen, waardoor je meer plezier in je leven krijgt en meer in het moment aanwezig bent. En omdat ik van mening ben dat iedereen kan tekenen (en schilderen), ja ook jij, heb ik dit e-book ontwikkeld. Ik neem je hierin mee naar wat basisbeginselen van tekenen die makkelijk uit te voeren zijn. Ben niet bang, pak een potlood en een stuk papier en begin. Je hoeft echt niet te kunnen tekenen, want dat ga ik je leren. Ga op ontdekkingsreis naar de tekenaar in jezelf. En gun jezelf dit gratis eBook.

Met creatieve groet,
Ilse

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy verklaring