Over Ilse

Ilse is haar hele leven bezig met creativiteit. Meer dan 20 jaar hanteert ze het penseel om zichzelf te ontplooien. Daarnaast tekent ze met veel liefde en passie de mooiste, levensechte dierentekeningen in zwart/wit. Elk detail wordt gezien. Ze raakt ontroerd door de reacties die ze krijgt van de eigenaren. Dit geeft haar veel voldoening.

Ook is ze de bedenker van Spike, haar alter ego. Spike beleeft allerlei avonturen, vaak gebaseerd op de werkelijkheid. Met Spike heeft ze haar doel voor het leven richting kunnen geven. Zij gaf haar houvast in minder prettige tijden en haar creativiteit kwam tot bloei. Ze is Spike hiervoor nog steeds erg dankbaar.

“Elk wezen heeft zijn eigen, unieke verhaal. Dit leg ik met veel plezier vast op papier en doek. Tevens ben ik me er van bewust hoe het leven zich laat zien en dat dit bijzonder is. Het is mijn MISSIE om andere  hun creatieve en authentieke zelf te laten ontdekken door het geven van workshops en cursussen. Om zo dichter bij zichzelf te komen en uiteindelijk het pad gaan bewandelen wat voor ze bestemd is.”